Ledenbijeenkomst en Nefemed Café

Met een Public Affairs Ledenbijeenkomst, de jaarlijkse ALV en weer een interessant Nefemed Café, vertrouwen wij erop u ’s avonds met nieuwe informatie, energie en ideeën naar huis laten gaan.

Reserveer daarom deze dag in uw agenda voor een ‘dagje Nefemed’:

  • U ontmoet uw collega’s van aanverwante bedrijven;
  • U bent op de hoogte van de activiteiten van Nefemed in de afgelopen periode en kan daar uw mening en visie over delen;
  • U kan meepraten over de wijze waarop Nefemed inspeelt op de ontwikkelingen als vorming en plannen van een nieuwe kabinet,
  • U kunt meedenken over insteek Nefemed op macro- en meso-issues als beheersing kosten van zorg, invloed en instroom van innovaties en wet- en regelgeving daaromtrent;
  • U kunt u aanmelden als bestuurslid, en/of meebeslissen wie er als nieuw bestuurslid gaat toetreden;
  • U kunt netwerken, bijpraten onder het genot van een kopje koffie, een lunch, een borreltje en een hapje.

Wat is het programma:

Vanaf 10.00 uur ontvangst
10.30 uur – 12.00 uur Public Affairs ledenbijeenkomst
12.00 uur – 13.00 uur lunch
13.00 uur – 15.15 uur Algemene Ledenvergadering
15.15 uur – 17.45 uur Nefemed Café
17.45 uur uitgebreide borrel

Het thema van dit jaar van Nefemed Café: ‘Technologie als motor voor vernieuwing in de zorg’
Hoe kunnen wij als fabrikanten van medische hulpmiddelen en technologie richting de toekomst het verschil blijven maken?

Over niet al te lange tijd zitten we als fabrikanten niet meer in een keten van zorg, maar in een netwerk rondom de patiënt. Google arts is realiteit, de 3D printer zorgt voor een passende heup of knie, maar ook voor stomazakjes op maat. De arts wordt adviseur, een fabrikant produceert geen stents of dentale implantaten meer maar patenten, ziekenhuizen zijn in de huidige vorm niet meer nodig en waar is de distributeur gebleven?
En wat is nog ónze toegevoegde waarde? Degelijke producten, innovaties, kennis, advies, distributie? Tja, de antwoorden op de vraag of ik als cliënt een hartklep nodig heb, wat voor materiaal bij mijn stoma past, of hoe ik mijn katheter in breng, is allemaal, inclusief instructies, terug te vinden op internet. En voor fijnmazige distributie zorgen AliBaba of een Bol.com. Hebben we daar nog zoveel zorgprofessionals, fabrikanten of leveranciers voor nodig?
Hoe kunnen we nu al inspelen op het onderscheid kunnen blijven maken in de toekomst met dit soort opkomende nieuwe ontwikkelingen? Wij willen graag met u het gesprek aangaan, met een positieve insteek.
Wij heten u daarom van harte welkom op de Nefemed Ledendag op 30 november!

Op een nieuwe locatie
Koetshuis De Haar
Kasteellaan 1
3455 RR Haarzuilens
030 – 2627374

U ontvangt in september de definitieve uitnodiging, met daarin de mogelijkheid tot aanmelden.

Terug naar het overzicht