Gezocht: enthousiaste PA of PR medewerkers voor commissie PA/PR

Zoals u weet heeft Nefemed een commissie PA/PR die actief met de public affairs en public relations voor Nefemed als organisatie, de leden en daarmee de medische hulpmiddelenbranche bezig is.

In de afgelopen jaren zijn daarvoor diverse contacten met politici, ambtenaren en andere relevante stakeholders opgebouwd. Nefemed heeft de ambitie om er voor te (blijven) zorgen dat er een goede basis en meer continuïteit aan kennis en relaties is in de politiek over medische hulpmiddelen en -technologie. De afstemming over de verschillende onderwerpen zoals patiëntveiligheid, innovatie, inkoop, preventie maar ook het bespreken van relevante overleggen c.q. nieuwsberichten en het overleggen van inhoudelijke reacties op rapporten wordt gedaan in de commissie PA/PR. Uiteraard voorbereid door het secretariaat van Nefemed, treft deze commissie elkaar een aantal keer per jaar en heeft het om de 2 weken een half uur durend telefonisch overleg om de actualiteit door te nemen.

Voor deze commissie zijn wij op zoek naar uitbreiding van enthousiaste PA of PR-medewerkers die werkzaam zijn bij één van de aangesloten Nefemed-leden.

Bent u of een collega geïnteresseerd om deel te nemen en zodoende mede invulling aan het PA/PR beleid van Nefemed? Laat het weten via: info@nefemed.nl.

Terug naar het overzicht