Webinar MDR; nog één jaar te gaan

Nog één jaar te gaan en dan treedt per 26 mei 2020 de Medical Device Regulation (MDR) in werking. De medische wereld is al geruime tijd intern bezig met de voorbereidingen op de MDR en is aan de slag gegaan met o.a. de (extra) eisen die de MDR stelt voor markttoelating, classificatie, identificatie, registratie, Notified Bodies, klinisch onderzoek en PMS.

Om samen met jullie te bezien in hoeverre jullie ‘op schema liggen’ heeft Nefemed Erik Vollebregt uitgenodigd als gastspreker voor het Webinar ‘’MDR: nog één jaar te gaan”.
Erik Vollebregt, werkzaam bij Axon Lawyers, is expert op het gebied van EU en NL regelgeving voor medische hulpmiddelen. Hij zal in een vogelvlucht met jullie bespreken welke voorbereidingen er op de MDR al uitgevoerd hadden moeten zijn, en wat jullie het komende jaar nog kunnen verwachten.

Zoals gebruikelijk bij de Nefemed webinars is er ook gelegenheid voor het stellen van vragen tijdens de webinar aan Erik. Mocht u vooraf al vragen hebben dan verneem ik deze graag per e-mail zodat ik die al aan Erik kan voorleggen.

Het webinar vindt plaats op:
Dinsdag 28 mei van 11.00 -12.00 uur

Deelnemen aan het webinar is alleen mogelijk voor leden en aanmelden kan door een mail te sturen naar: info@nefemed.nl

Terug naar het overzicht