Woensdagmiddag 28 november Nefemed symposium “An agreement for a healthy future”

Woensdagmiddag 28 november a.s. organiseert Nefemed het symposium “An agreement for a healthy future” op de Landgoederij te Bunnik. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Vandaar het verzoek om deze middag alvast in uw agenda te reserveren !

Innovaties van medische hulpmiddelen en medische technologieën hebben er (mede) voor gezorgd dat het niveau van de gezondheidszorg de afgelopen decennia snel is gestegen. De impact die deze ontwikkelingen op de kwaliteit van leven en op het zo vitaal mogelijk houden van mensen blijkt enorm groot te zijn. Tezamen met een aantal inspirerende sprekers gaat Nefemed tijdens het symposium graag met u het gesprek aan over de rol die de medische hulpmiddelen sector in de toekomst hierbij kan, wil of moet vervullen ! Komen wij gezamenlijk tot een ‘agreement for a healthy future’?

Tijdens het symposium neemt Nefemed ook afscheid van haar directeur Roelf van Run. De afgelopen 30 jaar heeft hij de meerwaarde van medische hulpmiddelen en –technologie op de kaart gezet en daarmee Nefemed tot de gesprekspartner in de zorg die de vereniging nu is.

Locatie:
De landgoederij
Camminghalaan 30
3981 GH BUNNIK

Wij heten u graag van harte welkom op 28 november 2018!

Terug naar het overzicht