Ontbijtseminar Aanbesteden “Wake up & get inspired!”

De dag goed beginnen met een informatieve ochtend? Reserveer 4 oktober a.s. dan alvast in uw agenda!

Programma

08.30 - 09.00 uur Inloop, ontbijt en gelegenheid tot netwerken
09.00 - 10.30 uur Vervolgens staan er twee boeiende lezingen op het programma:

“Aanbesteden: een (on)eerlijke verdeling van lusten en lasten?”

Door Daniëlle Radder, Advocaat bij Leijnse Artz
Het aanbestedingsrecht wordt veelal ervaren als te formeel, te juridisch en weinig flexibel, waarbij aanbestedende diensten bovendien gedreven worden door het realiseren van besparingen. Aan de hand van recente jurisprudentie bekijken we of aanbesteden vooral lusten voor de aanbestedende dienst en lasten voor de inschrijver brengt, of dat dit toch wat anders ligt. Hierbij staan onder andere de verdeling van aansprakelijkheid, herstelmogelijkheden en disproportionele eisen op het programma.

“Strategisch gebruikmaken van de Nota van Inlichtingen”

Door Rikie de Veer, aanbestedingsexpert bij Appeldoorn Tendermanagement
Vragen stellen ten behoeve van de Nota van Inlichtingen kan eventuele onduidelijkheden ophelderen. Maar belangrijker is dat je dit instrument goed kunt inzetten om de aanbesteding strategisch te beïnvloeden, specifieke concurrenten buitenspel te zetten en je eigen kansen te vergroten. Het al dan niet benutten van de mogelijkheid om vragen te stellen, kan het verschil maken tussen winnen of verliezen. Laat de vragenronde dus nooit aan je voorbij gaan en maak er slim gebruik van! Rikie de Veer deelt tips & tricks voor het beïnvloeden van de aanbesteding tijdens deze interactieve sessie.

Locatie

Green Village, Blokhoeve 7, 3438 LC Nieuwegein.

Aanmelden en kosten

De kosten bedragen € 125,- excl. BTW per persoon. Klik hier om u aan te melden voor dit ontbijtseminar. Afmelden kan kosteloos tot 15 september 2017. Daarna is annuleren niet meer mogelijk en worden de deelnamekosten niet gerestitueerd. U kunt dan wel een collega in uw plaats laten gaan.

Bron: Wissenraet van Spaendonck

Terug naar het overzicht